skip to Main Content

Waarom zijn zonnepanelen interessant voor u?

De technieken om zelf elektriciteit op te wekken zijn door de jaren heen sterk verbeterd. Net als andere technologische ontwikkelingen is de kwaliteit van zonnepanelen sterk toegenomen terwijl de prijzen sterk zijn afgenomen, mede dankzij belasting voordelen. Voor u betekent dit een lagere investering, kortere terugverdientijd en een hoger rendement op uw investering van minstens 10%!

Met zonnepanelen op uw dak  produceert u uw eigen groene energie. U verkleint hiermee de belasting van het milieu maar nog belangrijker, u verkleint uw energierekening en daarmee de maandelijkse kosten!

Voordelen anno 2018

 • Btw teruggave
 • Terugverdientijd binnen garantieperiode
 • Actief rendementsmonitoring
 • Zakelijke investeringsaftrekposten
 • 100% Toekomstgericht

Benieuwd hoeveel rendement u kunt behalen met zonnepanelen?

Het feitelijke rendement is voor elke object uniek en zoeken wij graag voor u uit!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met zonnepanelen. Wij controleren dan niet alleen of uw woning geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt. Interesse gekregen? Vraag dan nu een gratis energie bespaar check aan en laat uw woning controleren of deze klaar is voor zonnepanelen. Het kan dat een andere duurzame oplossing u meer besparing oplevert, met deze gratis check weet u waar u in de toekomst aan toe bent!

Meest voorkomende type Zonnepanelen

Polykristallijn Zonnepaneel

poly paneel-min
 • Cel rendement tussen 14% & 17%
 • Lange levensduur
 • Opvallender dan Monokristal zonnepanelen
 • Goedkoper dan Monokristal zonnepanelen

Monokristallijn Zonnepaneel (All-Black)

Mono zonnepaneel
 • Cel rendement tussen 15% – 20%
 • Zeer hoge prestaties, stabiele opbrengst, lange levensduur
 • Minder opvallend dan Polykristal zonnepanelen
 • Duurder dan Polykristal zonnepanelen

Kwaliteit of Kwantiteit?

Bij zonnestroom installaties heeft men te maken met een terugverdientijd van enkele jaren. Deze verschilt sterk, maar zit vaak tussen de 3 en 10 jaar. Snelle terugverdientijden van 3 of 4 jaar zijn nagenoeg altijd het gevolg van ondeugdelijke materialen en overhaaste installatie. Uw lage investering heeft u snel terug verdient, maar uw uiteindelijke rendement is erg laag en de complete installatie is vaak niet erg betrouwbaar. Met kwaliteitsmaterialen is de terugverdientijd langer, maar behaalt u meer rendement en wekt u de meest duurzame energie op.

 

 

Solarwatt-305-glas-glas-01-247×300-min

SolarWatt Zonnepanelen

Deze zonnepanelen worden geproduceerd en getest in Duitsland. De zonnepanelen van Solarwatt behoren tot de best kwalitatieve panelen die de markt te bieden heeft. Deze fabrikant garandeert als enige in de markt een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar! Tevens test Solarwatt ieder zonnepaneel wat de fabriek verlaat in tegenstelling tot de Chinese concurrenten die steekproefsgewijs zonnepanelen test. Hierdoor is de investering met Solarwatt panelen hoger dan met Chinese zonnepanelen. Op de korte termijn zult u de investering met Chinese zonnepanelen sneller terug verdienen, maar is het uiteindelijke rendement met Solarwatt aanzienlijk hoger!

grafiek-meer-zekerheid-2017 solarwatt-min
Sunny boy SMA-min

SMA omvormers

Deze omvormers worden geproduceerd en getest in Duitsland. SMA is de meest ervaren partij in de markt wat betreft omvormers, omdat zij al sinds 1981 in deze markt opereren. De servicegraad van SMA is ongekend hoog en zorgen er samen met de installateurs voor dat rendementen behaald worden. SMA houdt zelfs als u dit wilt vanaf hun hoofdkantoor uw rendement in de gaten en als deze drastisch terugloopt vanwege een defect wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Hierdoor blijft het rendement optimaal en loopt u geen opgewekte energie mis! Gemiddeld genomen is de aanschafwaarde van een SMA omvormer hoger dan van zijn Chinese concurrenten. Maar is het rendement en de levensduur van een SMA omvormer aanzienlijk beter dan zijn Chinese “concurrenten”

 

WhatsApp chat