skip to Main Content

Over NuoVeni

 NuoVeni is in 2017 opgericht door de vraag naar duurzame oplossingen binnen de vastgoedmarkt. Deze duurzame oplossingen zijn veelal innovatief, onbekend en daarnaast zorgt de overheid voor de nodige onzekerheid met diverse wetten en besluiten. NuoVeni begrijpt als geen ander dat u duidelijkheid en zekerheid wilt voor uw duurzame investering. Helaas gaat het hier vaak mis bij een hoop installatiebedrijven, omdat door een tekort aan personeel geen tijd is voor innovaties en veranderingen. Wij zijn daarom constant bezig om de laatste veranderingen en innovaties te vertalen naar oplossingen die voor u relevant, maar vooral rendabel zijn.

 

 

NuoVeni is een jong, groeiend bedrijf met medewerkers die altijd voor u klaar staan. Hierdoor is het contact met onze klanten erg direct. Wij zijn zeer flexibel en we kunnen een hoge service graad bieden. De kennis en technologieën van nu; met de passie en behulp vaardigheid die vroeger de standaard was. Naast ons eigen personeel, werken wij enkel en alleen met betrouwbare partners en leveranciers die dezelfde idealen nastreven als wijzelf. Namelijk, de vastgoedmarkt rendabel en financieel aantrekkelijk verduurzamen.

Het gezicht achter NuoVeni

Casper cropt

Casper van Leeuwen
Founder

” Ik ben Casper van Leeuwen, ondernemer, familieman en groot autoliefhebber. Na mijn opleiding commerciële techniek en een master bedrijfskunde aan de universiteit Nyenrode, ben ik er achter gekomen dat een bewuste en duurzame wereld is, wat mij drijft.
Het oprichten van NuoVeni heeft mij de kans gegeven deze droom werkelijkheid te maken.
Mijn commerciële en technische achtergrond heeft me de kans gegeven onderscheidend en voorloper te zijn in de markt. Door een gratis duurzaamheidscheck met daarin reële rendementsberekeningen, installatievoorstellen, subsidie ondersteuning en betrokken communicatie hoop ik dat iedereen de kans krijgt zich zo laagdrempelig mogelijk te verdiepen in de markt waar investeren geld op levert, mits het goed wordt gedaan. “

Gratis duurzaamheidscheck

Om duurzaamheid tastbaarder te maken biedt NuoVeni een gratis check aan. Na deze gratis check weet u precies waar u in de toekomst aan toe bent qua verduurzaming

Onderhoud

Degelijk onderhoud aan uw installaties is minstens net zo belangrijk als het degelijk plaatsen. Laat daarom ieder jaar uw installatie(s) onderhouden door NuoVeni volgens voorschriften van de fabrikant!

Projecten

Benieuwd naar de projecten van NuoVeni? Kijk dan eens op onze projecten pagina!

Begin ook vandaag met besparen en neem eens contact met ons op

Back To Top
WhatsApp chat