skip to Main Content

Hoe kan ik het beste besparen op Water, Stroom en Gas?

Water, stroom en gas besparen is makkelijker en vaak vooral goedkoper dan men denkt. Maar waar moet u beginnen? Er zijn anno 2018 veel manieren om energie en zo kosten te besparen. Alleen staan veel van deze besparingen in verband met elkaar. Zo kunt u denken aan zonnepanelen maar, als uw dak niet geschikt is, moet deze hier eerst op voorbereid worden om het maximale rendement uit de zonnepanelen te halen. Of twijfelt u over een warmtepomp? Dan moet uw woning wel geschikt zijn om op een lage temperatuur te stoken.

Om u een goed beeld te krijgen wat in uw situatie het meeste rendement oplevert heeft NuoVeni de gratis duurzaamheidscheck in het leven geroepen. Denk hierbij niet aan het overstappen van energie leverancier of andere algemene informatie op het internet welke leid tot spam of niet werkende algemene bespaar tips. Nederland is een economisch sterk land maar blijft op het gebied van verduurzaming en energie besparen achter op andere landen uit Europa. Dit is onnodig, omdat verduurzamen helemaal niet per sé duur hoeft zijn. Echter het kan u zelfs veel geld besparen en/of opleveren. NuoVeni helpt u graag bij het ontdekken wat voor u de mogelijkheden zijn!

Vul het formulier hieronder in en onze duurzaamheidsspecialist neemt contact met u op om een gratis afspraak in te plannen!

Duurzaamheidscheck aanvraag formulier

ParticulierZakelijkStichtingVerenigingVvEOverig
StudioAppartementTussenwoningHoekwoningVrijstaandBedrijfshalKantoorNieuwbouwBedrijfsgebouw

Top 5 vragen:

1. Is een duurzaamheidscheck echt Gratis?

Dit is de meest gestelde vraag en het antwoord is: JA!
Iedereen in ons werkgebied kan gratis een energie bespaar check aanvragen. Om u een degelijk bespaar advies te geven komen wij graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken. Een van onze duurzaamheid specialisten brengt na zijn bezoek een rapport uit met de resultaten en de manieren waarop u energie kunt besparen (geen vanzelfsprekende manieren als, licht uitzetten, verwarming véél lager, korter douchen of overstappen van energie leverancier). Vaak kunnen onze duurzaamheid specialisten direct tijdens de bespaar check in uw woning besparingen realiseren wat u niets kost. (Werkgebied Den Haag, Voorburg, Leidschemdam, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiden, Stompwijk, Rijswijk, Zoetermeer, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk & Delft). Staat uw woonplaats er niet tussen? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

2. Verduurzamen is toch duur?

Grote ingrijpende oplossingen om een huis/appartement/bedrijfspand duurzamer te maken kunnen een relatief hoge investering hebben. Denk hierbij aan een warmtepomp, zonnepanelen of complete isolatie. Echter is in 9/10 gevallen zo’n ingrijpende investering helemaal niet nodig om energie te besparen. Er zijn in de woning een hoop goedkope oplossingen mogelijk die flinke besparingen met zich mee brengen. Een van onze duurzaamheid specialisten controleert uw woning graag voor deze oplossingen om met z’n allen mee te werken aan een schoner milieu. Think Globally, act Locally!

3. Hoe lang duurt een duurzaamheidscheck?

In de meeste gevallen duurt een energie bespaar check ± 1 uur. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte van de woning of bedrijfspand. Om een degelijk advies op meerdere aspecten te kunnen uitbrengen controleert de duurzaamheid specialist veel verschillende zaken. Om het proces te versnellen zijn bouwtechnische tekeningen of documentatie van technische installaties nodig. Heeft u dit niet? maakt u zich geen zorgen, er zijn ook andere mogelijkheden om achter deze gegevens te komen alleen kan het dan iets langer duren. Ook staan onze duurzaamheid specialisten natuurlijk open voor verscheidene vragen, welke het bezoek langer kunnen laten duren.

4. Kan ik als bedrijf of VvE een duurzaamheidscheck aanvragen?

Uiteraard! Bedrijven, Stichtingen, Verenigingen, Sportclubs, VvE’s, de bespaar check is voor iedereen. Elke bespaar check is uniek en afhankelijk van uw situatie. Geef in ons antwoord formulier duidelijk aan voor wie u het aanvraagt en geef ons een korte situatie schets. Wij nemen dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op via de mail, telefoon of waar u de voorkeur aan geeft.

5. Ik heb een nieuwbouw woning, kan ik nog verder besparen?

Geloof het of niet maar zelfs in nieuwbouw woningen zijn een hoop besparingen te realiseren. Deze woningen zijn uit de bouw vaak beter geïsoleerd en hebben al een relatief laag energie label. Echter, is isolatie niet alleen zelf een besparing maar ook een eis voor andere veel interessantere bespaar mogelijkheden en een energie label een vergelijking met een gemiddelde wat ieder jaar daalt. Wij komen in iedere situatie graag langs om samen met u, vrijblijvend naar de mogelijkheden te kijken om te bewijzen dat er meer mogelijk is dan u denkt!

WhatsApp chat