skip to Main Content

CV-Ketels

Voor het onderhoud van uw HR of VR ketel kunt u perfect bij NuoVeni terecht. Standaard worden de onderhoudsprotocollen van fabrikanten gevolgd in plaats van de helaas veel voorkomende winst optimalisatie . Onze nummer 1 prioriteit is uw comfort en zorgeloos wonen, niets is zo vervelend om in een ijskoud huis thuis te komen of zonder warm water te zitten. Minimaliseer dit risico met jaarlijks onderhoud aan uw ketel door NuoVeni. Maar hoe fijn is het om in uw huidige situatie gas en elektriciteit te besparen met uw huidige cv-ketel.

Door middel van het correct inregelen van uw verwarmingsinstallatie kunt u per jaar gemakkelijk meer dan €100,- besparen! Dit wordt helaas vaak bij installatie overgeslagen door andere installateurs.

Bij een eerste onderhoudsbeurt wordt door de duurzaamheidspecialist van NuoVeni de ketel correct voor u ingeregeld.

Merken waar wij goede kennis van hebben en geregeld op bijscholen zijn:
Remeha, Bosch, Itho, Daalderop, Nefit, Buderus, Agpo, Ferroli, ATAG, Valliant & Intergas

CV-Ketel-installateur-min
Nefit_producten_9000i_scherp_2017_MG_4180-min
definitief-energielabel-min

Plaatsen nieuw CV toestel

Bent u aan het twijfelen om nog een nieuwe cv ketel te kopen? Als CV monteur plaatst NuoVeni, naast jaarlijks periodiek onderhoud, ook nieuwe cv ketels. Tevens kunt u bij ons een zuinige cv ketel huren of leasen. Hiermee kunt u direct uw comfort te vergroten en gasrekening verkleinen! In plaats van het enkel “vervangen van een nieuwe ketel”, kijken wij graag verder. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden van verschillende oplossingen.

Helaas plaatsen installateurs in veel gevallen een te grote cv ketel met een te hoge capaciteit. Het prijsverschil van een krachtiger toestel is in de meeste gevallen erg klein. Voor u lijkt dit erg gunstig, zodat u voor een klein prijs verschil, een ketel met meer capaciteit heeft. Helaas vergeet men het hogere verbruik en onderhoudskosten bij een krachtigere verwarmingsinstallatie. Op de lange termijn zal deze ketel dan zorgen voor veel hogere gebruikskosten een een hoge “carbon footprint”. Dit is natuurlijk iets wat we liever met z’n allen moeten proberen te verkleinen.

Bij NuoVeni kunt u een zuinige CV ketel huren / leasen om uw comfort te vergroten en energie te besparen

De monteur van NuoVeni maakt eerst een situatieschets van uw verwarmingsinstallatie. Hierna kan er een gericht voorstel gedaan worden van hoeveel vermogen u werkelijk nodig heeft. Zo zit u niet met te hoge kosten, heeft u optimaal comfort en draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast draagt dit bij aan een zuiniger energielabel voor uw huis!  Dit heeft vervolgens natuurlijk een positief effect op de waarde van de woning.

Na het aansluiten van uw nieuwe cv ketel wordt alles opgeruimd zodat u direct kunt beginnen met genieten en besparen. Maar wees niet bang, onze service stopt niet wanneer het toestel aan de muur hangt. Door onze goede relaties met fabrikanten en leveranciers, kunnen wij op een hoop toestellen verlengde garantie en een vergrote servicegraad bieden. Hierdoor kunt u jarenlang ongestoord genieten van optimaal comfort in uw huis zonder hoge kosten!

Tevens bieden wij ook compleet toekomst gerichte verwarmingsoplossingen door middel van warmtepompen, infrarood verwarming en lage temperatuur radiatoren. Heeft u ook al interesse? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, geen uitdaging is ons te groot!

WhatsApp chat