skip to Main Content

Woonachtig in regio Den Haag en op zoek naar een monteur voor uw CV-ketel ?

Heeft u een probleem aan uw cv ketel en bevindt u zich in regio Den Haag? Dan bent u bij NuoVeni aan het goede adres. Naast het oplossen van problemen aan CV installaties verhelpen wij ook uw storing en bieden wij service contracten aan. Geen zin om aan een contract vast te zitten? Geen probleem, wij bieden ook eenmalig onderhoud aan zodat uw ketel zuinig en veilig brand. Mocht uw ketel aan vervanging toe zijn, dan komt er binnen 24 uur een Nuoveni monteur langs om u weer van warmte te voorzien. Onze focus ligt 100% op duurzaamheid en dit geven wij graag door aan onze klanten. Dus, mocht uw cv ketel aan vervanging toe zijn, bieden wij altijd een nieuwe cv ketel aan met de zuinigste technieken. Met deze cv ketels begint u direct met besparen op gas en elektriciteit en bent u klaar voor de toekomst. Is u ketel defect en heeft u geen budget voor een nieuwe? Dan kunt u bij NuoVeni ook terecht om een cv ketel te huren!

CV Ketel Den Haag duur? Dat is vaak helemaal niet het geval!

Dus, bent u opzoek naar een partner in de regio Den Haag die uw cv installatie in perfect conditie kan houden d.m.v. onderhoud, service, verhelpen van storingen, zuinig inregelen, reparatie of vervangen? Neem dan op uw manier contact op met NuoVeni om gebruik te maken van een van onze aanbiedingen of gratis services!

Nefit 9000i - CV Ketel Den Haag
Inregelen CV-ketel

U kunt direct 10% tot 25% gas besparen als uw cv-ketel correct is ingeregeld. NuoVeni regelt nu tijdelijk uw ketel geheel gratis voor u in bij service of onderhoud!

24/7 bereikbaarheid

NuoVeni is er 24/7 voor u, wilt u een afspraak maken voor onderhoud of heeft u met spoed een monteur nodig? Neem contact met ons op zoals u wilt!

Gratis duurzaamheidscheck

Bent u benieuwd hoe u verder op stroom en gas kunt besparen of wilt u weten hoe duurzaam uw huis is? Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of hoe u duurzamer kunt wonen?

Wij komen graag met u in contact om uw cv installatie in perfecte conditie te houden. U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies of vragen betreffende (duurzame) installatiewerken. Neem een kijkje in ons totale aanbod of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

WhatsApp chat